Més de 330 assistents a la jornada sobre l’impacte empresarial del Covid-19 organitzada per la Cambra de Reus i Roca Junyent.

La sessió ha servit per orientar les empreses de la demarcació cameral sobre quin és el marc legal en què han de prendre decisions per afrontar la situació creada per la pandèmia

Reus, 2 d’abril de 2020. La Cambra de Comerç de Reus i Roca Junyent s’han aliat per assessorar les empreses de l’àrea d’influència cameral organitzant conjuntament la jornada virtual “L’impacte del coronavirus des d’una perspectiva laboral, de reestructuració empresarial i d’incompliment contractual”. Els socis del prestigiós despatx Roca Junyent Àlex Llevat, Àlex Santacana, Pablo Rodríguez, Marlen Estévez i Joan Antoni Borràs han exposat com les empreses poden fer front a la crisi actual pel que fa al dret mercantil, el dret laboral, les necessitats de finançament, des de la perspectiva contractual en qüestions de caràcter civil-mercantil, o tenint en compte mesures per evitar situacions de dificultats econòmiques o d’insolvència. La benvinguda de la jornada ha anat a càrrec del president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, i la cloenda l’ha fet Joan Roca, President Executiu de Roca Junyent.